CityStay Hotell Uppsala

Om CityStay

Uppsala domkyrka, vy från Uppsala slott

Om vi får säga det själva så har vi Uppsalas bästa läge, mitt i city, med Uppsalas sevärdheter inom synhåll. Från våra hotellrum och vandrarhemsrum kan du se, Uppsala Domkyrka, Uppsala Slott och Carolina Rediviva. Inom 5 minuters promenadväg ligger Universitetsaulan, Gustavianum, Botaniska trädgården, Akademiska sjukhuset, Uppsalas Studentnationer, Svandamshallarna och Stadsträdgården .

Oavsett om du är på tjänsteresa, reser med familjen eller spenderar en weekend med kompisarna, bor du bekvämt och prisvärt i något av våra 85st nybyggda hotellrum eller budgethotellrum / vandrarhemsrum. Vi har lagt stor vikt vid trivsel och komfort i vårt val av material och färger.

Vi som jobbar här känner väl till Uppsala och har mångårig erfarenhet av logi i Uppsala och vi guidar dig gärna till Uppsalas kända och okända sevärdheter.

CityStay är ett familjeägt hotell, öppnade 2013. Det ägs och drivs av Oscar Diös. I ODIOS-hotellgruppen ingår även Jumbo Stay Hotel Arlanda, www.jumbostay.com och Orsa Järnvägshotell, www.orsajarnvagshotell.se

Välkommen till oss på CityStay Hotell!

Search